עריכת תמונות בחינם: 5 האתרים הכי טובים לעריכת תמונות חינם אונליין 2024

כל מי שמכיר, אפילו במעט, את האינטרנט ובמיוחד את הרשתות החברתיות, יודע כמה תמונות הן חשובות ותורמות למשיכת תשומת הלב של הגולשים. כיום בשנת 2022 יש היצע רחב של תוכנות ואתרים אונליין שמאפשרים לנו לערוך ולעצב את התמונות שלנו בחינם, בצורה כל כך פשוטה ובו בזמן הכי מקצועית שיש!

בחרנו עבורכם את 5 האתרים הטובים ביותר שיעזרו לכל אחד ואחת מאיתנו להרגיש כמו מינימום אושיית אינסטגרם.

במקום הראשון:

1) Picsart פיקסארט

פיקסארט Picsart זו תוכנה עכשויית, חדשנית, קלה ונוחה, עם אפשרויות יצירת תוכן ויזואלי ברמה גבוהה מאוד. מזכירה את קאנבה הידועה בוורסטיליות שלה וגם בממשק, אבל הרבה יותר קלילה וכיפית. גם כאן יש מאגר תמונות סטוק פנימי שחלקו ניתן לשימוש בגרסה החינמית וחלקו דורש תשלום סמלי (או ללא תוספת בגרסת הפרו), עם שלל תמונות מהממות ומקוריות. וכמובן איך אפשר בלי יוצר תמונות AI מובנה שעושה דברים מהממים! ביקשנו ג'ירפה וקרוקודיל יושבים בבית קפה מפונפן והתאהבנו:

יתרון שאהבנו במיוחד: טוב אז יש כמה… למשל – ממשק ממש נוח, אלמנטים מהממים, הרבה יותר פשוט לעשות הצללות לאובייקטים מאשר בתוכנות אחרות. 

בקיצור פיקסארט Picsart זה הפייבוריט, ובשביל להתחיל כל מה שצריך לעשות זה ללחוץ על הקישור הזה ולהירשם. ככה תקבלו שבוע חינם בגרסת הPro המשודרגת, ואחרי זה תוכלו להמשיך ללא הגבלה בגרסה החינמית, שהיא גם ממש שווה.

במקום השני - תיקו בין שתי תוכנות מוצלחות:

2) Photopea "אין מצב שזה לא פוטושופ!"

פוטופי Photopea הוא למעשה המקביל החינמי של תוכנת הפוטושופ שכולנו מכירים.  האתר מצויד בכמעט כל הכלים שפוטושופ מציע, ומאפשר לעבוד עם שכבות, למחוק אלמנטים מהתמונה, "להשתיל" אלמנטים חדשים לתוכה, וכן לעבוד על כמה תמונות במקביל.

האתר חופשי לחלוטין ולא מצריך אפילו הרשמה, רק חשוב שתזכרו שמכיוון שהעריכה אונליין, ייתכן שלפעולות ייקח קצת יותר זמן להתעדכן. אך בכל מקרה הדבר לא יפריע לאיכויות של התוצאה בשום צורה.

יתרון שאהבנו במיוחד: המקצועיות של האתר והכלים שהוא מציע מאפשרים עריכה ברמה גבוהה עם תוצאות איכותיות ביותר.

3) Fotor פוטור – הכל במקום אחד

האתר שאפשר לעשות בו כמעט הכל! בין אם זה עיצוב תמונה, הכנת קולאז' ואפילו עריכת מצגת שלמה, Fotor מציע אפשרויות נרחבות לעיצוב ועריכה של החומרים הויזואלים שלכם בצורה נוחה וידידותית למשתמש. פוטור אפילו מציע דוגמאות ורעיונות להכנת פוסטים לרשתות החברתיות, מה שיכול לשרת באופן נפלא את בעלי העסקים שבינינו, כמו גם אופציית המצגת שיכולה לרענן מצגות עסקיות ולהפוך את הנתונים והמסקנות שתחליטו להציג להרבה יותר צבעוניים ומעניינים. שימו לב שצריך להירשם לאתר בשביל להוריד את התמונה הערוכה, אבל זה בחינם.

יתרון שאהבנו במיוחד: פוטור מאפשר לעשות טאצ'-אפ לתמונות דיוקן! בדרך כלל זהו פיצ'ר ששמור לאפליקציות ייעודיות, אך האתר מאפשר להעלות סלפי שלכם ולרטש (בעדינות כמובן) חלק מהדברים שאולי מציקים לכם בעין. חשוב לציין שחלק מהאפשרויות עריכה דורשות מנוי פרימיום, אך עדיין יש מספיק אופציות לריטוש מוצלח בחינם.

מקום שלישי

4) Pixlr X – מושלם למדיה חברתית

PixlerX מאפשר עריכת תמונות ברמה יחסית בסיסית אך נותן תוצאות ברמה גבוהה. מושלם לתיקוני צבע ותאורה, תיקון הסטורציה, חידוד התמונה והורדת טשטוש. אך גולת הכותרת של פיקסלר איקס טמונה בתוך אופציית האפקטים, שמציעה קטגוריות שונות לתמונות שונות ובכל קטגוריה נמצאים מגוון פילטרים היחודיים לפיקסלר X. למשל, יש קטגוריה ייעודית המוקדשת לפילטרים לתמונות של אוכל, קטגוריה של פילטרים לתמונות דיוקן וקטגוריה שלמה לפילטרים לתמונות של נוף וטבע.

יתרון שאהבנו במיוחד: עם כמה שהאתר מעולה לעריכה של תמונות, הדבר הכי טוב בו זה לחלוטין האפקטים והפילטרים שהוא מציע, בעלי מגוון מקצועי רחב ומיוחד!

מקום רביעי

5) Befunky – מתאים גם למתחילים

גם ביפאנקי הוא אתר שאפשר להשתמש בו לעריכות פשוטות ותיקוני צבע ותאורה. Befunky מגיע בשתי צורות, אחת מגיעה באונליין כאתר אינטרנט, והשנייה היא אפליקציה שאפשר להוריד למחשב ולהנות ממהירות ואיכויות של תוכנה מובנית. גם גרסת האינטרנט מספקת תוצאות מעולות, רק דורשת קצת יותר זמן וסבלנות ביחס לתוכנה המותקנת. רוב הפעולות ניתנות בחינם לגמרי אך יש כמה תכונות שרק משתמשי הפרימיום יכולים לקבל. מי שעוסק בעריכות פשוטות כדי לעצב תמונה לפייסבוק ולאינסטגרם, כנראה לא ייאלץ להתקל בתכונות האלה, ויוכל להנות מהפעולות והאפשרויות הרבות שלאתר יש להציע.

יתרון שאהבנו במיוחד: האתר מאוד ידידותי למשתמש, כמעט לכל פעולה שתרצו לעשות יש הסבר שמתאר מה היא עושה ובכלל התצוגה של האתר מאוד מובנת, כל הלחצנים והאפשרויות מופיעים באופן ברור והגיוני, כך שמאוד נוח לעבוד עם האפליקציה הזו.

לסיכום, לא משנה לאיזה צורך תרצו להשתמש בתוכנה לעריכת תמונות אונליין, האינטרנט מציע המון חלופות חינמיות נהדרות המספקות תוצאות כל כך טובות שלא יאמינו לכם שעשיתם את זה לבד!

מקום חמישי

6) CANVA – עיצוב באפס מאמץ + יצירת תמונות AI ברמה גבוהה​

אם אתם עוד לא מכירים את קאנבה CANVA, אנחנו ממש מתרגשים להיות אלה שמכירים לכם אותה. בקאנווה אכן יש אפשרויות עריכת תמונה כמו פילטרים שונים, כוונון, הסרת רקע וכו', אך מעבר לזה יש לה מאגר עצום של אלמנטים, מסגרות, פונטים, קישוטים ותמונות סטוק, וגם מאות אם לא אלפי טמפלייטים מוכנים לעיצוב של כל פריט דפוס או אימג' דיגיטלי העולה על רוחכם – הזמנות, אלבומים, מודעות, ברכות, גלויות, פוסטרים ועוד. קאנווה חביבה מאד על בעלי עסקי וארגונים רבים משום שהיא מאפשרת גם יצירת סרטונים ומצגות בקלות רבה.

הגרסה החינמית של קאנבה היא ללא הגבלת זמן ומאפשרת הרבה מאד פיצ'רים – וגם גישה ללא מעט אלמנטים חינמיים. אם תתמכרו לקאנווה כמונו תוכלו לרכות מנוי שנתי לא מאד יקר ולהנות מגישה לכל הפיצ'רים ולמגוון עוד יותר רחב של תמונות, אלמנטים ופונטים.

עוד פיצ'ר ממש מגניב וייחודי לקאנווה הוא ה- Text-to-Image, שזמין גם בגרסה החינמית. זוהי בעצם הגרסה של קנבה למחוללי תמונות AI כמו DALL-E ודומיו.

רוצים לדעת איך ליצור תמונות באמצעות אינטיליגנציה מלאכותית AI בקנבה בחינם? הנה הסבר מפורט!

קודם כל, צריך לפתוח חשבון קאנבה ולפתוח פרוייקט חדש. זה לוקח פחות מדקה.

1. במסך של הפרוייקט, לחצו על Apps

2. בחרו ב Text-to-Image (בפעם הבאה הוא יופיע לכם בתפריט בצד ולא תצטרכו ללחוץ על Apps)

3. כעת כתבו תיאור באנגלית של התמונה שאתם רוצים לבחור, ובחרו סגנון (מבין התמונות עם הברווזים למטה), ואז לחצו על הכפתור הסגול Generate image. לשם דוגמא, רצינו עז על סירה אז כתבנו a goat on a boat

4. תראו את החמודה הזאת! תקבלו ארבע תמונות, אתם יכולים לבחור מתוכן או להשתמש בכולן, אבל שימו לב – רק תמונה שתלחצו עליה ותוסיפו לקובץ תשמר לכם להמשך, היתר יאבדו בתהום הנשיה כשתעשו יצירה חדשה. תהנו!

 

תספרו לחברים:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

פוסטים נוספים שעשויים לעניין אותך